Pidu!

Standard

Eile pidasime me Robini sünnipäevapidu, õigest päevast veidi varem, et uued sõbrad Joosep ja Johannes ka tulla saaksid, neil on juba lähipäevil kojuminek. Kutsutud olid ka Nastja Temple Gardensist ning Roger ja Rebekka, meie blogisõprade (kellega reedel lõpuks ka Lamais näost-näkku kohtusime) lapsed. Nii et kui kunagi muretsesin, et kas see sünnipäev siin väga niru ei tule – et ainult Herta ja Pätu, kellega nagunii igapäevaselt koos oleme, siis lõpuks oli õuetäis lapsi ja kõva möll, nagu ühele sünnale kohane.

Ilmateadet polnud ma enam ammu vaadanud, sest jaanuari keskpaigast siin sadanud ei ole, seega oli üllatus suur, kui öösel hakkas müristama ja varahommikul sadama, paduvihm kestis umbes üheni päeval. Sünnipäev pidi algama kolmest, seega arutasime vahepeal juba, kas poleks targem mitte päeva võrra edasi lükata. Aga lapsed olid nii põnevil ja käisid iga natukese aja tagant küsimas, kui palju aega veel jäänud on, nii et tundus, et saagu mis saab, ära jätta pole küll enam võimalik. Ja õnneks jäigi tasapsis vihm järgi ja kolmeks oli käes harilik päikeseline suvepäev.

Sünnipäevalaps

Tegevust jagus nii tuppa

kui õue.

Sel aastal “Happy Birthday!”

Ja lõpuks täitus ka Robini selle aasta suurim unistus – ämblikmehekostüüm. Siin polnud seda üldse raske täita, need lausa toidupoes müügil. 🙂 Ja nüüd peab kogu aeg manguma, et ta selle polüesterürbi seljast võtaks ja palavusse ei sureks. Täna tahtis ta selle randa ka igaks juhuks kaasa võtta, et “järsku tuleb igatsus peale”.

Üks vastus »

  1. See on vist ealine iseärasus, et lapsel soov kellekski kehastuda. Meie printsessikleit oli ka ikka kuu aega hitt, nüüd on vähe rahulikumaks jäänud.

  2. Mailis, väga väga tore pidu oli ja Johannes küsib endiselt iga päev, et millal Robin Taimaalt koju tuleb, et talle siis külla pressida. Loomulikult lubab Johannes ka igat oma kodumänguasja Robiniga jagada, kui ainult saaks koos mängida 🙂 Võttes arvesse laste võimet olla teatud küsimustes äärmiselt järjepidevad, eksisteerib reaalne võimalus, et me kohtume veel. Nautige troopikat, siin on olukord pehmelt öeldes ligane.

    Liina

Lisa kommentaar